Ondernemen.. daar komt best veel bij kijken! Blijven nadenken over verbeteringen, vernieuwingen, uitbreidingen, winst, reclame, marketing, kansen durven te grijpen en risico’s durven te nemen.

Ik ben een mooie planning aan het maken om de ideeën die ik heb uit te gaan werken en te realiseren!
Stap voor stap!

Het assortiment van Studio Terra bestaat nu uit ansichtkaarten en posters, maar wil ik uit gaan breiden met mooie dingen voor jezelf en om anderen cadeau te kunnen geven. Natuurlijke dingen om wel te verstaan!

Op ten duur zal het een breder assortiment van diverse dingen gaan worden, daarom ben ik rond aan het kijken bij groothandels of zij bijzondere dingen hebben die ik in mijn webshop zou willen verkopen.
Ik heb al een aantal dingen ingekocht en deze komen zo snel mogelijk online. Sommige producten zijn ondertussen al via mijn social media kanalen te reserveren.

“Waarom edelstenen” zou je denken.. TERRA betekend “aarde”.. deze bijzondere items komen allemaal uit onze natuur. En dat is iets dat enorm bij mij past en waar zelfs de naam van mijn onderneming op gebaseerd is..

Daarnaast had mijn opa vroeger een edelstenen en mineralen groothandel in Amsterdam op de langebrugsteeg en kreeg ik de liefde voor stenen, schelpen en fossielen al vroeg mee. Ook van mijn moeder die super veel van edelstenen weet!

Mijn opa is er helaas niet meer, maar ik kan wel (op kleine schaal) iets voortzetten wat hij zo enorm mooi vond om te doen.

In mijn onderneming komen alle dingen waar ik van hou samen.. iets waarin ik energie en liefde kan steken en blijdschap kan delen. Ik ben dan ook super trots dat ik deze stap heb durven nemen een eigen onderneming te starten en ik ben super dankbaar voor de mensen die al bij mij besteld hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *