Wist je dat Studio Terra Lemmer ook prachtige grote mineralen op standaard heeft? Echte museumwaardige stukken die jouw huis, wachtkamer, kantoor direct een fijne warme uitstraling geeft. Ook is het altijd een goed idee een mooie edelsteen cadeau te geven aan iemand die speciaal voor je is.

Een aantal stukken uit onze collectie

Kom je onze mooie stukken eens in het echt bewonderen?

Wil je onze mooie edelstenen, mineralen en ander moois eens in het echt bewonderen? Studio Terra is meerdere dagen per week geopend op wisselende tijden, deze kun je vinden op Instagram of Facebook of vraag naar onze actuele tijden via whatsapp: 06-83607498
Ook zijn wij dagelijks open op afspraak, ook daarvoor kunt je het beste contact opnemen via whatsapp.

Wat hebben wij nog meer?

Onze collectie in de showroom is vele malen groter dan wat u in de webshop ziet. Zeker op het gebied van edelstenen hebben wij steeds meer te bieden. Wij hebben een mooi assortiment trommelstenen, handstenen, grote en kleine mineralen en edelstenen met en zonder standaard, fossiele, ruwe en gladde edelstenen, sieraden, wierook, tarot, prachtige spullen uit Indonesië, India, Nepal en nog veel meer!
Naast het assortiment dat wij nu hebben zijn wij continu op zoek naar mooie en nieuwe producten om ons assortiment mee uit te breiden.

Stephanie van der Sluis-Boers heet u graag welkom bij Studio Terra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *