Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Dit ben ik! Stephanie van der Sluis-Boers (1987), woonachtig in het mooie Lemmer (FR), trotse mama van drie, vrouw van.. ik heb mijn eigen online edelstenenwinkel in Friesland met mooie edelstenen, mineralen, cadeaus, maar ook zelf ontworpen kaarten, posters en handgemaakte producten. Ik hoop in de toekomst ook nog leuke workshops te kunnen gaan geven.
Sinds januari 2024 heb ik mijn eigen studio / showroom en is mijn edelstenenwinkel in Friesland dus ook te bezoeken!
Ik ben altijd al bezig geweest met creatieve dingen zoals tekenen, schilderen, schrijven, fotograferen, haken, naaien, vilten en nog véél meer. Ik droomde er altijd al van gedroomd een eigen bedrijf te starten en me daarbij vooral te richten op onder andere creatieve dingen. Daarbij kwam mijn liefde voor edelstenen en de cirkel was rond! Ik besloot in het diepe te springen en mijn droom achterna te gaan! Welkom bij mijn edelstenenwinkel in Friesland!

Bezoek mijn edelstenenwinkel in Friesland

Vanaf begin van het jaar 2024 is het ook mogelijk om mijn edelstenenwinkel in Lemmer te bezoeken! Super leuk! Lang niet het gehele assortiment van Studio Terra is in de webshop te vinden, maar deze kun je wél meerdere dagen per week komen bekijken in 30 m2 showroom, ook kun je regelmatig dingen uit het nieuwe assortiment en leuke weetjes vinden op mijn Instragram en Facebook. Ben ik net niet open maar wil je toch langs komen? Schroom niet om mij een berichtje te sturen of je langs mag komen op afspraak!
Mocht je gezellig langskomen en leuke dingen zien kan je bestelling evt. klaargemaakt worden terwijl je wacht, al dan niet leuk ingepakt als cadeau.
De data van de inloop dagen worden vermeld via social media (Facebook / Instagram) en kun je mij ook vragen per email of app). Je kunt jouw vrijblijvende afspraak maken via whatsapp: 06-83607498.
LET OP: Het assortiment in mijn edelstenenwinkel in Friesland / showroom is VELE malen groter dan wat er via mijn webshop te vinden is. Laat je betoveren door de prachtigste edelstenen, mineralen, sieraden en cadeaus!

Teken opdrachten

Kleinschalige tekenopdrachten neem ik ook graag aan, mits deze voor mij goed voelen en ik ze qua tijd kan realiseren. Ik vind het heel belangrijk dat een opdracht goed bij mij past en dat ik mijn eigen stylen en fantasie mag gebruiken. Ben jij enthousiast over mijn tekenkunsten, wil ik graag met je mee denken.

Blijf op de hoogte

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen via Studio Terra of het mooie aanbod van mijn edelstenen winkel?
Dan kun je mijn INSTAGRAM of FACEBOOK liken en/of je aanmelden voor de nieuwsbrief via DEZE LINK.

En heb je een keer een cadeautje nodig? Onthou dan dat een kleine ondernemer letterlijk bij iedere bestelling een vreugdedansje doet! Ik kan niet wachten om jouw bestelling met zorg en liefde klaar te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *