Ben je op zoek naar een uniek handgemaakt en duurzaam cadeau? De feest kronen van Studio Terra, daar wordt je toch blij van! Niet één kroon is hetzelfde en ze zijn heerlijk zacht.
De kronen zijn gemaakt van 100% pure schapenwol / wolvilt en ze kriebelen niet! Dit natuurlijke materiaal heeft tevens de fijne eigenschap dat het verwarmd in de winter en koel houdt in de zomer.

Voor wie zijn de kronen geschikt

De kronen zijn draagbaar van 0-99 jaar, het dametje op de foto past hem al met 9 maanden maar dat is afhankelijk van jouw baby. Rond de eerste verjaardag past je kindje de kroon sowieso, dus hoe leuk voor een allereerste verjaardag of een photoshoot. Ook volwassenen passen de kronen door het gemakkelijke ‘strik en stel’ systeem.

Als eerste een nieuw ontwerp zien/kopen?

Wil je als eerste op de hoogte zijn en eventueel als eerste een kroon kunnen bestellen? Volg mij dan op Instagram, Facebook en/of TikTok. Daar komen als eerste de nieuwe ontwerpen op te staan en kun je tevens stukjes van het creatieve proces zien. Zijn ze binnen 24 uur nog niet vergeven aan mijn volgers, zet ik ze op de website.

Geen kronen in opdracht

Om het voor mij overzichtelijk te houden en in mijn creatieve flow te kunnen blijven, neem ik geen opdrachten aan. Ook om te voorkomen dat ik het straks niet leuk meer vind om te doen. Ik vind het heerlijk om zelf te ‘creëren’ en mijn eigen keuzes te kunnen maken in een creatief proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *