Is het eindelijk zo ver? Jazeker! Studio Terra is enorm aan het uitbreiden en is eindelijk te bezoeken op locatie in Lemmer! De Studio van 30 m2 is inmiddels bijna klaar en al open op afspraak en op inloop dagen!
De eerste inloopdag is inmiddels geweest en was een groot succes, dus dit gaat zeker (regelmatig) herhaald worden! De aankondigingen hiervoor zijn te vinden op de Social media kanalen (Facebook en Instagram). Studio Terra is ook op TikTok te vinden, maar hier zijn niet alle aankondigen te zien.

Wat kun je allemaal vinden in de Studio

In de Studio kun je ontelbaar veel edelstenen vinden. Van trommelsteen tot museumstuk, armbanden, kettingen en een zelfgemaakte oorbellen collectie. Verder vind je er zoutsteen lampen en waxinehouders, gezellige huisdecoratie, kinderartikelen, handgemaakte vilten feestkronen, posters, kaarten etc. etc. Benieuwd naar wat er nog meer te vinden is? Er staat slechts een klein gedeelte in de webshop. Ik heet je daarom graag welkom in de Studio!

Hoe kan ik de Studio bezoeken?

Wil je graag komen kijken in de Studio? Een whatsapp berichtje sturen is het gemakkelijkste, samen overleggen we wat een fijn moment is voor ons beiden om de Studio te bezoeken. Je kunt mij appen op: 06-83607498. Ook zijn er regelmatig inloop dagen, hou daarvoor Facebook en/of Instagram in de gaten. Maak je geen gebruik van Social media, app mij dan gerust even voor wanneer de volgende inloop gepland staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *