Een aantal jaren geleden ontstond het idee om kaarten en posters te gaan ontwerpen, dat is natuurlijk super leuk maar daarna moet je gaan nadenken hoe je dat precies wil gaan doen. Er kwamen toen eerst een paar grote veranderingen zoals mijn verhuizing naar Friesland. Eenmaal gesetteld met mijn gezin begon ik verder te denken hoe ik alles vorm zou willen gaan geven, wat ik precies zou willen doen etc.
Daarbij moet je ook dingen uitproberen, of het (nog) bij je past en of je bepaalde dingen (nog) wil. Zo heb ik bijvoorbeeld jarenlang gefotografeerd en ik wilde het tekenen en fotograferen gaan combineren. Dus fotoshoots aan gaan bieden maar ook tekenopdrachten en de verkoop van o.a. posters en kaarten.

Keuzes maken

Ik heb een paar test shoots gedaan, maar kwam er gaandeweg achter dat dit eigenlijk niet meer is wat ik wil. Ja, voor vrienden en familie af en toe eens foto’s maken (hobbymatig) vind ik wel leuk. Maar niet vast als in te huren fotograaf. Bovendien wil ik me écht kunnen richten op de webshop en de tekenopdrachten, anders word het gewoonweg te veel en lopen er ook te veel dingen door elkaar.

Dus wat is het plan

Ik ben er nu echt uit dat ik een webshop wil openen met mijn eigen unieke producten, maar ook mijn producten aan zou willen brengen bij winkels en eventuele andere webshops mits daar interesse voor is. (Neem gerust contact met me op, als jij denkt dat mijn producten iets voor jouw winkel zouden kunnen zijn). Daarbij vind ik het leuk om te tekenen in opdracht voor bijvoorbeeld bedrijven en particulieren.

We gaan nu voor het ‘echie’!

Ik krijg inmiddels hier en daar vragen van bedrijven die wellicht met mij in zee zouden willen gaan, dus dat betekend dat het nu echt ed hoogste tijd is om in het diepe te springen en van een hobby écht een beroep te maken! 🙂
Dat beteken dus dat ik mij na een oriënterende periode nu echt in ga schrijven bij de KVK en mezelf een “business mom” mag gaan noemen. Dat klinkt wel tof he! Mag ik even trots zijn?!

Mede doordat het nu in een stroomversnelling lijkt te komen allemaal, ben ik nog eens kritisch naar mijn website gaan kijken en kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal niet tevreden was over mijn
website-bouw-werk. Het moest frisser, lichter en uitnodigender. Dus ben ik flink aan de slag gegaan en heb ik de hele website opnieuw opgebouwd van niks tot wat het nu is. In recordtijd kan ik wel zeggen. 😀

Ook ben ik bezig met het maken van een nieuwsbrief, daarvoor staat alles nu (als het goed is) goed ingesteld. Dus meld je gerust aan in het menu bij “nieuwsbrief/social media”, ik beloof je niet te vaak een nieuwsbrief te sturen en je alleen op de hoogte te houden van écht interessante ontwikkelingen, scherpe aanbiedingen, toffe acties en nieuwe producten in de shop wanneer het zover is!.. 😉
Check het kopje “Nieuwsbrief/Social Media” in het menu om je aan te melden.

Dit was het weer voor nu! Ik hou jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen! Laat gerust een reactie achter onder dit bericht!

Liefs, Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *