Hanger Chalcedoon

8,00 incl. btw

Een prachtige hanger van Chalcedoon, voor jong en oud!
Omdat het een natuurlijk product betreft kan het geleverde iets afwijken van de afbeelding op de website, natuurlijk zal ik ervoor proberen te zorgen dat het product zo vergelijkbaar mogelijk is met de afbeelding en zal het uiteraard dezelfde kwaliteit hebben.

Werking:
Chalcedoon is een reinigende steen, die net als bergkristal helende eigenschappen heeft. Zo helpt hij verkoelen en koorts te verlagen wanneer je ziek bent, ook heeft het een positieve werking op de bloeddruk en bevordert hij het immuunsysteem.
Naast nog talloze andere mooie eigenschappen heeft Chalcedoon een goede invloed op de communicatie. Hij leert je luisteren maar ook spreken. Hij maakt je optimistisch, sociaal, creatief, open enthousiast, geeft vertrouwen en zelfinzicht.

Disclaimer: Edelstenen (en aanverwante producten) worden vaak in verband gebracht met helende werkingen, maar het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Het is niet niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

3 op voorraad

- +
Categorie: Tags: , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hanger Chalcedoon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *