Wie ben ik

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Dit ben ik! Stephanie C. Boers (1987), woonachtig in het mooie Lemmer (FR), trotse mama van drie, vriendin van.. en ik verdien mijn geld met mijn eigen webshop met mooie cadeaus, edelstenen, maar ook met mijn creativiteit zoals kleinschalige illustraties en handgemaakte producten. Ik hoop in de toekomst ook nog leuke workshops te kunnen gaan geven.
Ik ben altijd al bezig geweest met creatieve dingen zoals tekenen, schilderen, schrijven, fotograferen, haken, naaien, vilten en nog véél meer. Nu heb ik er altijd al van gedroomd een eigen bedrijf te starten en me daarbij vooral te richten op creatieve dingen. Ik besloot in het diepe te springen en mijn droom achterna te gaan!

Bezoek mijn Studio / Showroom of webshop

Een primeur: Binnenkort is het ook mogelijk om mijn Studio / Showroom in Lemmer te bezoeken! Super leuk! Lang niet het gehele assortiment van Studio Terra is in de webshop te vinden, deze kun je straks wél komen bekijken in de showroom, ook zal ik vanuit mijn Studio / Showroom regelmatig het gehele assortiment laten zien op Instragram en Facebook.
Mocht je gezellig langskomen en leuke dingen zien kan je bestelling evt. klaargemaakt worden terwijl je wacht, al dan niet leuk ingepakt als cadeau.
Omdat mijn werkplek momenteel nog onder constructie is, zullen het adres en de openingstijden later toegevoegd worden op de contact pagina. Ik hou jullie op de hoogte via de home pagina!

Teken opdrachten

Ik verkoop ansichtkaarten en posters naar eigen ontwerp, zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Wholesale is uiteraard mogelijk, want hoe leuk is het om mijn unieke kaartjes ook in jouw winkel te verkopen!
Kleinschalige tekenopdrachten neem ik ook graag aan, mits deze voor mij goed voelen en ik ze qua tijd kan realiseren. Ik vind het heel belangrijk dat een opdracht goed bij mij past. Ben jij enthousiast over mijn tekenkunsten, wil ik graag met je mee denken.

Blijf op de hoogte

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen via Studio Terra?
Dan kun je mijn INSTAGRAM of FACEBOOK liken en/of je aanmelden voor de nieuwsbrief via DEZE LINK.


En heb je een keer een cadeautje nodig? Onthou dan dat een kleine ondernemer letterlijk bij iedere bestelling een vreugdedansje doet! Ik kan niet wachten om jouw bestelling met zorg en liefde klaar te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *