😀 Nog even geduld! De webshop komt binnenkort online! 😀

Ik ben altijd al gek geweest op het creëren van dingen, veelal op creatieve wijze. Ook ben ik altijd al een fan geweest van ‘uniek’ en ‘ondernemen’. Toch was de stap naar een eigen webshop en het uitzoeken ‘hoe ik dat nou zou kunnen doen’ best wel groot. Soms moet je gewoon aan de gang gaan en in het diepe springen. Zelfs wanneer je soms aan jezelf twijfelt is het belangrijk om het gewoon te proberen en vertrouwen te hebben in je kunnen.

Dus ik spring bij deze in het diepe en ik hoop van harte dat jullie mijn posters, kaarten en eventueel nog te komen producten mooi vinden en met veel plezier willen versturen, neerzetten, ophangen ter decoratie of willen verkopen in jullie eigen winkel of webshop.

Ik streef ernaar steeds iets nieuws toe te kunnen voegen aan mijn assortiment. Natuurlijk kan ik niet meteen heel groot beginnen, maar met genoeg bestellingen kan ik wellicht steeds een klein beetje uitbreiden en ook mooie nieuwe kaarten en posters blijven aanbieden.

Wil je mij als kleine ondernemer steunen? Dan zou het echt super tof en behulpzaam zijn als je je kaartjes, posters en evt kleine cadeautjes via mij zou willen bestellen! Want hier wordt er werkelijk bij elke bestelling een dansje uit vreugde gedaan!

Grote bestelling?

Wil je een grotere bestelling doen? Dat kan natuurlijk. Het zou kunnen zijn dat je (kerst)kaarten zou willen bestellen voor je familie, werknemers etc. Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen, dan kan ik rekening houden met het bestellen bij de drukker Bij hele grote bestellingen stuur ik jou graag een aanbieding op maat! studio.terra.lemmer@gmail.com

Mijn kaarten en posters in jouw winkel

Wil jij mijn kaarten en posters afnemen om in jouw webshop of winkel te verkopen? Hartstikke leuk! Je steunt mij hiermee als kleine ondernemer en hebt unieke kaarten en/of posters in jouw shop die met veel liefde met de de hand ontworpen zijn.
Je kunt mij een mailtje sturen met jouw wensen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op! studio.terra.lemmer@gmail.com

Copyright 2020 – Stephanie C. Boers – www.studio-terra.nl â€“ All rights reserved.